ימי כיף וגיבוש במרכז והסביבה

יום מיוחד במינו בחבל ארץ מהיפים במדינתנו ...בין שלל החוויות, נתנסה בסדנת גיבון בחוות עיזים. נפגש עם שוקולטיירית מקצועית ונטעם שוקולד בוטיק ופרלינים במגוון טעמים. נתארח לארוחה כורדית אותנטית עם מגוון מאכלים מסורתיים העשויים עבודת יד ולסיום ב"ראש טוב", נטעם בירות במבשלת בירות בוטיק

בתוכנית:

10:00  מפגש עם המשתתפים 

נפתח את היום עם קפה ומאפה מתוק של בוקר בחוות עיזים משפחתית הממוקמת במושב בשפלת יהודה.

10:30 סדנת הכנת גבינה כפרית

בואו להכיר את העיזים והגדיות בדיר וללמוד להכין גבינה ביתית!

נפגוש את העיזים ונלמד עליהן, נאכיל אותן ומי שירצה יוכל לחלוב עז במו ידיו... לאחר מכן נשטוף ידיים ונעלה למחלבה - בסדנה נלמד אודות כל תהליכי הגיבון וסוגים שונים של גבינות. כל משתתף יקבל חוברת מתכונים עם הסברים על תהליכי גיבון והוראות מפורטות להכנת מוצרי חלב בסיסיים בבית. את הגבינות שהכנו ניקח הביתה באריזה מהודרת. 

 משך זמן הפעילות- כשעה ורבע.

12:00  וממשיכים...

chokoמפגש טעימות מתוק במיוחד במושב מקסים באזור השפלה, נפגש עם שוקולטרית, נכיר את עולם השוקולד ומלאכת השוקולטייה. שוקולד ארטיזן – אומנות ייצור בוטיק. טעימות סוגים שונים של שוקולד ופטיפורים. הכרות עם תבלינים וטעמים אקזוטים בשוקולד כמו:הל, לימון, טונקה, סחלב. הדגמה של הכנת פראלינים מגוונים וקישוטי שוקולד. לסיום, כל משתתף יקבל מתנת שוקולד.

 משך זמן המפגש- כשעה.

13:30  ארוחת צהריים אותנטית במושב באזור

המקום מגיש אוכל כורדי בשרי מסורתי בבית עץ מוקף בעצי נוי ופרי. האוכל מוגש באווירה נעימה וביתית. המקום סגור בשבתות וחגים. 

מה בתפריט?

מרקים: 

  • cubaמרק קובה אדום חמוסטה.
  • מרק קובה עם זעתר.

ממולאים: 

עלי גפן, כרוב, בצל במילוי אורז, קובה בורגול במילוי בשר בקר.

 מבחר סלטים:

  •  סלט ירקות , כרוב לבן וגזר, כרוב אדום, מלפפון ושמיר, גזר פיקנטי,  שומר, חמוצי הבית.

 מנות עיקריות ותוספות:

  • אורז עם אטריות.
  • בורגול וגרגירי חומוס.
  • בשר בקר.
  • עוף ברוטב סילאן ושמן זית.
  • במיה ברוטב עגבניות.
  • לחם טרי.

 שתייה:

  • לימונדה ומים.

קינוח:

  • תה צמחים וקפה שחור.
  • עוגת סולת ועוגת שוקולד.

srigim15:00  מפגש במבשלת בירה בוטיק

במהלך הביקור נסייר בין דודי הבישול ומיכלי התסיסה, נקבל הסברים על הסביבה ומיקום המבשלה, היכרות עם הבירה וחומרי הגלם והסוגים השונים וכמובן נטעם מסוגי הבירות השונות.

משך זמן המפגש- כשעה.

16:00  סיום משוער.

קבלו הצעת מחיר לפעילות


שם פרטי*
שם משפחה*
שם הארגון*
טלפון / נייד*
אי-מייל*
איזור מועדף בארץ*
כמות משתתפים (הערכה)*
תקציב למשתתף
משהו נוסף שחשוב שנדע?
מקור של לקוחות פוטנציאלים
לקוחות פוטנציאלים סטטוס