ימי כיף וגיבוש בצפון

יום מקסים ומרתק בטבע, המשלב פעילות קטיף שכל תוצרתו תרומה לקהילה, ביקור מעשיר בחווה אקולוגית, פריסת צהריים אותנטית בטבע הפתוח ומפגש במבשלת בירה בוטיק חדשה, הממוקמת על פסגת גבעה עם נוף טוסקנה. 

בתוכנית:

10:00 מפגש עם המשתתפים בחניון הבונקרים (סמוך לנהלל).

נפתח את היום, עם פריסת בוקר בשטח, הכוללת:

  • חצאי בגט צרפתי, לחם קסטן כפרי במילוי חביתה, סלט טונה פיקנטי, גבינה מלוחה
  • קערת סלט ירוק עם שרי וקרוטונים
  • מיני קרואסון שוקולד, מיני קרואסון חמאה, קראנץ אגוזים וקראנץ שוקולד
  • קפה שחור
  • נס קפה
  • תה וחלב
  • מיץ תפוזים
  • מים מינרלים
 
 
  

katif10:30 בתום הפריסה, נגיע למושב נהלל לפעילות המשלבת התנדבות, תרומה לקהילה והנאה צרופה.

ארגון "לקט ישראל", משמש כתובת אחת לכל צורכי הביטחון התזונתי של כ-189 עמותות ומוסדות לנזקקים באמצעות הצלת עודפי מזון במגוון פרויקטים והעברתם לנזקקים בכל רחבי הארץ. הארגון, שזכה לאחרונה ב"אות הנשיא למתנדב" וב"תו מידות לאפקטיביות", מספק בכל שבוע מזון בריא ותמיכה ל-140,000 נזקקים.

במהלך הפעילות, נקיים קטיף ירקות ופירות למען נזקקים. במושב מגדלים ירקות ופירות לחלוקה לנזקקים. במסגרת המיזם צוות "פרויקט הלקט" מגדלים במהלך כל השנה מגוון גדול של ירקות דוגמת סלק, תירס, עגבניות, צנון, כרוב, לפת, בצל, תירס ועוד, את כולם מחלקים בעזרת צי משאיות הארגון לחלוקה ללא תמורה לנזקקים בכל רחבי הארץ. 

משך זמן הפעילות- כשעתיים.

 

ecofarm13:00 וממשיכים לחוות "יש מאין" בנהלל- החווה הינה חווה אקולוגית בקנה מידה ארצי ובה מרכז הדגמה לשיטות גינון ואורח חיים מקיימים. ניתן לראות בחווה מבנים בבניה אקולוגית, גינון אורגני ועוד.

בהתכנסות, נתקבל עם תה צמחים מגינת הירק.

לאחר קבלת הפנים, נשמע את סיפורה של החווה- סיפור מעורר השראה על צמיחה מתוך משבר. 

בהמשך, נסייר בחווה, נקבל הצצה אל אורח חיים מקיים- מטבח אקולוגי, כלכלה, עבודת מתנדבים, גן ירק וקהילה.

נקנח עם פעילות שוק קטן בסגנון "קח-תן" - מעבר מתרבות צריכה לתודעת שפע. אתם מוזמנים להביא מהבית משהו שאתם לא צריכים ולחפש מציאות במה שאחרים הביאו... 

משך זמן הפעילות- כשעה וחצי.

druzi14:30 בתום הפעילות, נסב לארוחת צהריים דרוזית אותנטית בשטח. הישיבה על גבי מחצלות, שולחנות נמוכים ושרפרפים. ההגשה בכלים רב פעמיים.

 

 

 

מה בתפריט?

מנות ראשונות

מנות עיקריות קינוח / שתיה

מגוון סוגי סלטים: 

  • סלט ירקות מתובל.
  • טבולה.
  • חומוס ביתי.
  • טחינה ירוקה.
  • סלט עגבניות חם.
  • סלט קישואים עם שום ולימון.
  • סלט בטטה.
  • חציל עם שום.
  • סלט הבית.
  • זיתים וחמוצים.

 

  • עוף ממולא בפריקי- מומלץ !
  • שיפודי פרגיות על האש או קבאב חאלבי.

 

  • תוספות: 
  • 2 סוגי ממולאים- בהתאם לעונה.
  • אורז החתן- אורז עם אטריות, שקדים ובשר.
  • תבשיל שולבטח- תבשיל של בורגול עם ירקות.
  • לימונדה.
  • בקלוואה.

 

 

pavo16:00 רגע לפני שחוזרים הביתה, נעצור "למלא מצברים" במבשלת פאבו, בירה בוטיקבזכרון יעקב- מרכז המבקרים של המבשלה, שוכן על פסגת גבעת זמארין שבזיכרון יעקב, עם נוף מדהים המדמה את טוסקנה באווירה מושקעת, קסומה וייחודית. 

במקום מייצרים מגוון בירות פרימיום ייחודיות.

המשתתפים ירכשו ידע רב תוך הנאה מתמדת עם מדריכים מומחים על תהליך ייצור הבירה, מראשית התהליך ועד סופו. לאחר הביקור במבשלה תזכו ליהנות מחוויית השתייה של סוגי הבירה במרפסת, מול נוף עוצר נשימה, תוך חיבור למורשת ולציונות הארץ ישראלית...

17:00 מגובשים ומלאי חוויות, ניסע חזרה הביתה ללילה של חלומות מתוקים.

 


 

הצעת מחיר:

עלות למשתתף: 269 ₪ + מע"מ, לפי מינימום 40 משתתפים משלמים.

 המחיר כולל:

  • מלווה.
  • פריסת בוקר.
  • פעילות בלקט ישראל (ללא עלות).
  • פעילות בחווה.
  • פריסה דרוזית בשטח.
  • ביקור במבשלת בירה.

ההצעה מותאמת לכמות של מינימום 40 משתתפים. מתחת לכמות זו הצעת המחיר עשויה להשתנות.

קבלו הצעת מחיר לפעילות


שם פרטי*
שם משפחה*
שם הארגון*
טלפון / נייד*
אי-מייל*
איזור מועדף בארץ*
כמות משתתפים (הערכה)*
תקציב למשתתף
משהו נוסף שחשוב שנדע?
מקור של לקוחות פוטנציאלים
לקוחות פוטנציאלים סטטוס